Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Teren Rasnov, Cheile Rasnoavei

Vanzare Extravilan S. : 60000 mp Periferie 10 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Cheia

Detalii imobil: Cu destinatii variate, (pensiuni, hoteluri, case de vacanta, parc de rulote sau un intreg complex turistic), in cea mai spectaculoasa zona de agrement din Coltii Cheii- Rasnov, se vinde o suprafata de 60.000 mp teren, cu front stradal generos de ~ 170 ml, cu pretul de 10 euro/mp neg. Cu un potential urias, terenul este destinat doar investitorilor in obiective turistice de mare anvergura deoarece nu se dezmembreaza (se vinde doar intreaga suprafata). De la teren se pot face trasee turistice spre Paraul Rece, Poiana Brasov, Trei Brazi, trambulinele de sarituri, toate fiind la o distanta de doar 7-8 km.

Detalii zona: Zona cu relief variat, cu restaurante, case de vacanta si pensiuni, bungee jumping la cateva minute distant, teren situat in apropierea Centrului de echitatie Diana, pe drumul spre Cheile Rasnoavei, la 7 km de Rasnov si 15 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curentul si apa captata sunt in apropiere.

Avantaje: Accesul este facil in orice anotimp. Pozitie si pret excelent, platou marginit de multa vegetatie.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cheia, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.