Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 68.000

Teren Rasnov cu front la DN73 A

Vanzare Intravilan S. : 4000 mp Periferie 17 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Cheia

Detalii imobil: Teren Rasnov, aproape de cabana Cheia, suprafata 4000 mp cu front de 37 m la DN73 A, teren intravilan faneata, pret 17 euro/mp. S-a elaborat PUZ, in scopul edificarii de case de vacanta, pensiuni , hotel sau zona de agrement (parc de rulote si campinguri). Destinatia acestuia poate fi schimbata doar pentru constructii in interes turistic. Terenul atrage datorita pozitionarii si accesibilitatii, fiind si limitrof unui parau ce poate crea alte oportunitati.

Detalii zona: Zona deosebita cu priveliste montana superba, la 6 km de Rasnov si 15 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Utilitatile (curent, apa, gaz) sunt in apropiere.

Avantaje: Terenul atrage datorita pozitionarii si accesibilitatii, fiind si limitrof unui parau ce poate crea alte oportunitati.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cheia, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.