Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 174.000

Vand Teren Rasnov cu front la drum national

Vanzare Extravilan S. : 29000 mp Periferie 6 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Avicola

Detalii imobil: Vand teren Rasnov, zona Avicola, extravilan arabil suprafata 29.000 mp cu front 125 m la drum national, pret 6 euro/mp. Terenul este situat pe partea stanga , inainte de a ajunge la trecerea de calea ferata spre Vulcan.

Detalii zona: Teren amplasat la iesire din Rasnov spre Zarnesti pe partea stanga, la 15 km de Brasov.

Utilitati: Curent si apa in apropiere.

Avantaje: Teren plat cu front la drum national.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Avicola, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.