Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 189.000

Vand Teren Rasnov, peisaj extraordinar langa padure

Vanzare Extravilan S. : 10500 mp Glajerie 18 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vand teren Rasnov, zona Glajerie, extravilan faneata, suprafata 10.500 mp, front 28 m, destinatia constructii case de vacanta si pensiuni, teren amplasat de o parte si alta a drumului, la liziera padurii, pret 18 euro/mp. Terenul este situat dincolo de Raul Mare intr-o zona cu multa vegetatie, o oaza de liniste, unde sunt deja construite case de vacanta si pensiuni.

Detalii zona: Teren amplasat in apropiere de Hanul Lupilor, intro zona foarte linistita, pozitie cu panorama superba asupra intregii zone, la 15 km de Poiana Brasov si 18 km de Bran.

Utilitati: Curent in apropiere, apa prin forare.

Avantaje: Zona extraordinara, liniste, aer ozonat, loc ideal de refugiu din aglomeratia urbana.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.