Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 38.400

Teren Rasnov de vanzare, intravilan

Vanzare Intravilan S.: 800 mp Periferie 48 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Teren intravilan Rasnov de vanzare suprafata 800 mp cu front la doua drumuri, situat la iesire din Rasnov spre Brasov, in zona benzinariei MOL Pret vanzare 48 euro/mp. Exista posibilitatea de achizitionare a doua parcele de 800 mp, alaturate.

Detalii zona: Zona in continua dezvoltare, cu panorama montana, linistita.

Utilitati: Toate utilitatile in zona.

Avantaje: Parcele in PUZ.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona periferica, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.