Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 300.000

Teren Rasnov de vanzare, zona Glajerie

Vanzare Intravilan S. : 20.000 mp Periferie 15 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Teren intravilan Rasnov de vanzare, in zona Glajerie, suprafata 20.000 mp cu front la drum asfaltat 300 m, teren cu PUZ elaborat pentru Complex rezidential si turistic valabil pana in 31 12 2023.Pret vanzare 15 euro/mp.

Detalii zona: Zona in continua dezvoltare cu perspective foarte mari, datorita legaturii cu orasul Busteni care se va efectua prin aceasta vale a Glajeriei.

Utilitati: Curent medie tensiune cu stalp la marginea terenului.

Avantaje: Zona unde este amplasat terenul este extraordinara, pret foarte bun.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este negociabil

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.