Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 168.000

Vand Teren Rasnov DN73 iesire spre Bran, intravilan

Vanzare Intravilan S. : 14000 mp Periferie 12 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Panicel DN73

Detalii imobil: Vand teren Rasnov, zona Panicel DN73, intravilan in PUZ destinatie constructii case de vacanta si agrement, suprafata 14.000 mp, front 65 m, pret 12 euro/mp, paraul Panicel la granita terenului. Terenul este situat la 200 m de DN73, cu panorama superba deoarece Rasnovul este situat intro depresiune inconjurata de Muntii Bucegi, Muntii Piatra Craiului, Poiana Brasov.

Detalii zona: Platou la iesire din Rasnov spre Bran pe partea dreapta, la 14 km de Brasov, 12 km de Poiana Brasov si 8 km de Bran.

Utilitati: Curent in apropiere.

Avantaje: Terenul este situat in intravilanul localitatii, parau si granite naturale.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Panicel DN73, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.