Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 45.000

Vand Teren Rasnov Farmacistu marginit de parau

Vanzare Extravilan S. : 7500 mp Farmacistu 6 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Farmacistu

Detalii imobil: Vand teren Rasnov, extravilan faneata, suprafata 7500 mp cu front stradal 28 m, drum de tara accesibil pe toata durata anului, pret 6 e/mp. Terenul este situat la iesire din Rasnov spre Bran in apropierea Complexului turistic Panicel, spatele terenului este marginit de parau si are o priveliste incantatoare cu vedere la M-tii Bucegi, Piatra Craiului, Postavarul.

Detalii zona: Teren intro zona cu peisaj deosebit, inconjurat de munti, la 7 km de Bran si 10 km de Poiana Brasov, loc in care daca ai ajuns iti doresti sa revii cat mai curand.

Utilitati: Utilitati in apropiere.

Avantaje: Panorama superba, zona retrasa.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Farmacistu, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.