Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 90.000

Teren Rasnov de vanzare, Florilor, PUZ blocuri

Vanzare Intravilan S. : 1800 mp Florilor 50 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Teren Rasnov de vanzare, zona Florilor, intravilan suprafata 1800 mp cu 2 fronturi stradale: 60 m, respectiv 30 m. Terenul are destinatia constructii civile PUZ blocuri, exista posibilitatea de a se suplimenta suprafata, pret 50 e/mp.

Detalii zona: Zona cu perspective mari si panorama deosebita asupra muntilor, la 12 km de Brasov si 10 km de Bran si Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile langa teren.

Avantaje: Pozitie foarte buna.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.