Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 245.000

Vand Teren Rasnov Florilor, zona blocuri, intravilan

Vanzare Intravilan S. : 7000 mp Periferie 35 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Vand teren Rasnov zona Florilor, intravilan suprafata 7000 mp, cu front la DN73 de 32 m, pret 35 e/mp. Terenul se afla intro zona de blocuri la iesire din Rasnov spre Brasov, pe partea stanga.

Detalii zona: Teren situat in apropierea market-ului Billa, la 5 minute de centrul orasului si 12 km de Brasov, centre comerciale si sala de sport acoperita in apropiere, statie transport in comun.

Utilitati: Toate utilitatile, terenul este amplasat intre alte constructii.

Avantaje: Pretabil blocuri, stradal cu utilitati.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.