Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 90.000

Vand Teren Rasnov Glajerie, front stradal

Vanzare Extravilan S. : 6000 mp Glajerie 15 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vand teren Rasnov zona Glajerie, suprafata 6000 mp cu front de 66 m la drumul principal, marginit in spate de parau, pretabil ptr case de vacanta , pensiune sau hotel, cu vedere la Piatra Craiului si Bucegi, pret 15 euro/mp, PUZ in lucru.

Detalii zona: Zona deosebita de munte destinata constructiilor de case de vacanta si pensiuni datorita linistei si peisajului ce o inconjoara, la 16 km de Bran si 20 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent in apropiere, parau in spatele terenului.

Avantaje: Pozitie foarte buna.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.