Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 20.400

Vand Teren Rasnov Glajerie, platou si relief variat

Vanzare Extravilan S. : 6800 mp Glajerie 3 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vand Teren Rasnov, zona Glajerie suprafata 6800 mp cu front stradal 30 m, platou langa drum, apoi panta lina la periferia terenului, pret 3 euro/mp. Din drumul principal al Glajeriei se face un drum la dreapta care duce la Complexul turistic Poiana Velicanului, terenul gasindu-se pe partea stanga a drumului respectiv. Sunt deja case construite in zona.

Detalii zona: Zona retrasa, linistita cu multa vegetatie in jur, teren cu destinatia constructii case de vacanta si pensiuni.

Utilitati: Curentul este langa teren.

Avantaje: Teren ieftin in zona deosebit de frumoasa.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este FIX.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.