Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 70.000

Teren Rasnov de vanzare, ingradit, intravilan

Vanzare Intravilan S. : 2000 mp Glajerie 35 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Teren Rasnov de vanzare, zona Glajerie, suprafata 2000 mp cu front de 30 m, parau in spatele terenului, pret 35 euro/mp. Teren ingradit cu pozitie excelenta si peisaj de vis asupra muntilor.

Detalii zona: Teren situat la periferia orasului, zona superba cu relief variat, teren destinatie constructii case de vacanta si pensiuni, la 13 km de Bran si 14 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent pe teren, parau la granita din spate a terenului.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.