Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 12.000

Vand Teren Rasnov Glajerie, loturi case in PUZ

Vanzare Intravilan S. : 1000 mp Glajerie 12 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vand teren Rasnov, zona Glajerie, intravilan, suprafata 1000 mp cu front 25 m, PUZ cu drum pe mijloc si loturi case de o parte si alta a drumului , teren situat la drumul principal, la aproximativ 2 km de DN73A , pret 12 e/mp.

Detalii zona: Zona speciala ce atrage cu peisajul spectaculos, la 12 km de castelul Bran si 15 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Utilitatile in apropiere.

Avantaje: Drum asfaltat, acces foarte usor.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este FIX.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.