Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 642.600

De vanzare Teren Rasnov Glajerie, pozitie excelenta

Vanzare Intravilan S. : 37800 mp Glajerie 17 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: De vanzare teren Rasnov, zona Glajerie, intravilan suprafata 37.800 mp, front stradal 75 m, o parte din teren este platou, apoi putina panta, dupa care urmeaza un alt platou, teren destinatie constructii case de vacanta sau pensiuni, pret 17 e/mp.

Detalii zona: Teren situat dupa Hanul Lupilor, cu front la drumul principal. Pe acest drum se va face legatura cu orasul Busteni, perspective foarte mari.

Utilitati: Curentul pe teren, apa prin foraj.

Avantaje: Are cea mai buna pozitie din toata valea Glajeriei, ideal in scopuri turistice.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.