Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 74.952

Teren Rasnov de vanzare zona Valea Velicanului

Vanzare Extravilan S. : 4164 Glajerie 18 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Teren Rasnov de vanzare, zona Glajerie Valea Velicanului, extravilan faneata suprafata 4164 mp compus din 2 parcele alaturate: 2000 mp si 2164 mp. Terenul are front de 30 m la drum pietruit si in spate este marginit de parau, pret 18 euro/mp.

Detalii zona: Zona retrasa a Glajeriei, teren situat pe drumul spre Complexul turistic Poiana Velicanului.

Utilitati: Curent langa teren, parau la granita terenului.

Avantaje: Zona retrasa, neaglomerata.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.