Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Teren Rasnov, iesire spre Bran

Vanzare Extravilan S. : 13.500 mp Periferie 15 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona periferica

Detalii imobil: Teren in Rasnov suprafata 13.500 mp situat la aproximativ 150 m de coborarea din autostrada Comarnic – Brasov, la DN73, inspre Rucar-Bran, cu o deschidere generoasa de 270 m, avand posibilitatea de creere banda de accelerare si decelerare. Terenul este extravilan arabil, pretabil pentru statie PECO, centru comercial, parc de rulote, han de tranzit cu parcare TIR-uri, organizare de santier, etc. Pe teren este edificata o constructie cu autorizatie dar neintabulata inca,(se poate demola). Pretul este de 15 euro/mp.

Detalii zona: Zona superba inconjurata de muntii Bucegi, de o parte si Piatra Craiului, pe alta parte, la aproximativ 5 km de Bran si 12 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Exista posibilitatea de a se racorda la curent, apa si gaz.

Avantaje: Datorita faptului ca este situat in apropiere de coborarea din autostrada, terenul este ideal pentru a demara o afacere, dispune de 2 fronturi generoase: unul la DN73, celalalt la drum auxiliar, pret foarte bun.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona periferie, este FIX.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.