Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 900.000

Teren Rasnov, iesire spre Bran

Vanzare Intravilan S. : 45000 mp Periferie 20 €/mp

Detalii teren de vanzare Rasnov zona Farmacistu

Detalii imobil: Teren intravilan Rasnov suprafata 45.000 mp + 5.000 mp situat la iesirea din Rasnov spre Bran la aproximativ 100 m de DN 73. Rasnovul este declarat a treia statiune turistica din Jud. Brasov, dupa Poiana Brasov si Predeal, cu o dezvoltare turistica deosebita si multe alte proiecte in desfasurare. Pret 20 euro/mp usor negociabil.

Detalii zona: Teren plan in zona linistita inconjurata de M-tii Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul, situat la 5 km de Bran si 11 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Este situat in apropiere de magistrala gaz, curent medie tensiune si conducta magistrala de apa.

Avantaje: In urma obtinerii unui aviz de oportunitate se poate da destinatie de zona industriala, ferma agroturistica, echipamente panouri fotovoltaice, etc.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Farmacistu, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.