Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 60.000

Vand Teren Rasnov in apropiere de cabana Cheia

Vanzare Extravilan S. : 10000 mp Periferie 6 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Cioabal

Detalii imobil: Vand teren Rasnov zona Cioabal, suprafata 10.000 mp cu deschidere la drum de 59 m, pret 6 euro/mp. Terenul are o pozitie extraordinara, ideal pentru pensiune sau casa de vacanta. Se poate vinde si parcelat in loturi de 1000 mp la pretul de 8 euro/mp.

Detalii zona: Zona superba de munte, inconjurata de un relief variat. Terenul este situat intre Rasnov si Cabana Cheia, pe partea dreapta, la 4 km de Rasnov si 15 km de Predeal.

Utilitati: Curent la aprox. 100 m, nu este afectat de magistrala de gaz.

Avantaje: Este situat la aproximativ 200 m de DN73A.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cioabal, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.