Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 79.750

Vanzare Teren Rasnov in cartier rezidential

Vanzare Intravilan S. : 1450 mp Primaverii 55 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Primaverii

Detalii imobil: Vanzare teren Rasnov in Cartierul Primaverii, intravilan in PUZ suprafata 1450 mp cu 2 fronturi stradale: 40 m la DN73 si 30 m la drum auxiliar. Terenul are o pozitie excelenta, cu vedere la muntii Bucegi, Piatra Craiului si Cetatea Rasnov, pret 55 euro/mp.

Detalii zona: Cartier rezidential situat la iesire din Rasnov spre Brasov, in apropiere de Pensiunea restaurant Max, si supermarket-ul Billa, la 12 km de Brasov si Bran, 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent si canalizare pe teren, apa si gazul la 100 m.

Avantaje: Teren insorit toata ziua, front la DN73, pretabil in scopuri comerciale.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Primaverii, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.