Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 11.760

Teren Rasnov de vanzare in Cheile Rasnoavei

Vanzare Extravilan S. : 735 mp Cheia 16 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Cheia

Detalii imobil: Teren Rasnov de vanzare, zona Cheile Rasnoavei, extravilan suprafata 735 mp cu front 27 m, teren ideal pentru casa de vacanta datorita peisajului superb din Coltii Cheii, pret 16 euro/mp.

Detalii zona: Cheile Rasnoavei este o zona speciala cum rar se poate intalni, situata la 10 km de Cetatea Rasnov si 20 km de Castelul Bran.

Utilitati: Curent in apropiere, apa prin foraj.

Avantaje: Terenul este ideal pentru cei ce doresc o viata linistata intr-o zona fara poluare.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cheia, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.