Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 50.505

Teren Rasnov de vanzare, parcele in PUZ

Vanzare Intravilan S. : 777 mp Periferie 65 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Cartierul 2

Detalii imobil: Teren Rasnov de vanzare, zona Cartier 2, PUZ, studio geo, lot de casa in suprafata de 777 mp, front 30 m, pret 65 euro/mp, teren situat in zona de vile situata la iesire din Rasnov spre Bran cu o priveliste superba asupra Muntilor Bucegi, Piatra Craiului, Cetatea Rasnov, Poiana Brasov.

Detalii zona: Zona linistita la 8 km de Bran si 12 km de Poiana Brasov, transport in comun, magazine, scoala in apropiere.

Utilitati: Apa, curent, canal si gaz la 50 m.

Avantaje: Zona aerisita cu panorama splendida.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cartierul 2, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.