Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 50.000

Vand Teren Rasnov intravilan arabil, front la DN73A

Vanzare Intravilan S. : 5000 mp Periferie 10 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Vand teren intravilan Rasnov, zona DN73 A, suprafata 5000 mp cu front stradal de 16 m la varianta Rasnov – Paraul Rece, teren situat inainte de intrarea pe drumul Glajeriei, pret 10 e/mp.

Detalii zona: Zona deosebit de frumoasa, aerisita, cu vedere panoramica extraordinara la Muntii Bucegi, Piatra Craiului, Postavarul, situata la 8 km de Bran, 10 km de Poiana Brasov si 20 km de Predeal.

Utilitati: Toate utilitatile la 150 m: curent, apa, gaz.

Avantaje: Este situat in intravilanul localitatii, pret bun.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.