Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 24.000

Teren Rasnov de vanzare, ideal pentru pensiune

Vanzare Extravilan S. : 2400 mp Glajerie 10 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Teren Rasnov Glajerie de vanzare, zona Valea Velicanului, faneata suprafata 2400 mp cu front 20 m, teren marginit de paraul Panicel, pretabil pentru constructia unei case de vacanta, pensiune, hotel, pret 10 euro/mp.

Detalii zona: Terenul este situat intro zona mai retrasa a Glajeriei, foarte linistita, la aproximativ 18 km de Poiana Brasov si 16 km de Bran.

Utilitati: Curent in apropiere, apa prin forare.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.