Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 55.000

Vand Teren Rasnov zona Cheia, 4 parcele alaturate

Vanzare Intravilan S. : 2500 mp Cheia 22 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Cheia

Detalii imobil: Vand teren Rasnov, zona Cheia, situat intro zona de o frumusete rara, zona destinata constructiilor de case de vacanta si pensiuni, 4 parcele de 2500 mp, in total 1 hectar. Fiecare parcela are front stradal de 25 m la drumul ce duce spre Cheile Rasnoavei, curent pe teren, gazul si apa la aproximativ 100 m, pret 22 e/mp.

Detalii zona: Teren situat in apropierea Centrului de echitatie Diana, pe drumul spre Cheile Rasnoavei, la 6 km de Rasnov.

Utilitati: Curentul este pe teren, apa si gazul la aproximativ 100 m.

Avantaje: Pozitie excelenta, platou marginit de parau si multa vegetatie.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cheia, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.