Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 60.000

Vanzare Teren Rasnov zona Cheia, extravilan

Vanzare Extravilan S. : 10000 mp Cheia 6 €/mp

Detalii teren de vanzare Rasnov zona Cheia

Detalii imobil: Vanzare teren Rasnov in zona Cheia la iesire spre Predeal pe partea stanga , extravilan suprafata 10.000 mp cu front la DN73 A de 70 m. Acesata suprafata provine din 2 parcele despartite de apa curgatoare astfel: 4200 mp de la DN73 A pana la parau si 5800 mp dincolo de parau, pret 6 e/mp.

Detalii zona: Zona deosebit de frumoasa cu multa vegetatie de unde se poate admira panorama oferita de maretia muntilor Bucegi, Piatra Craiului, Postavarul.

Utilitati: Curent in apropiere, apa prin forare, parau intre cele doua loturi.

Avantaje: Deschidere la DN 73A, posibilitate de amenajare pastravarie.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cheia, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.