Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 12.150

De vanzare Teren Rasnov zona Cheile Rasnoavei

Vanzare Intravilan S. : 675 mp Cheia 18 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Cheia

Detalii imobil: De vanzare teren Rasnov, zona Cheile Rasnoavei, intravilan suprafata 675 mp cu front 22 m, teren ideal pentru casa de vacanta datorita peisajului superb din Coltii Cheii, pret 18 euro/mp.

Detalii zona: Cheile Rasnoavei este o zona speciala cum rar se poate vedea, situata la 10 km de Cetatea Rasnov si 20 km de Castelul Bran.

Utilitati: Curent in apropiere, apa prin foraj.

Avantaje: Teren plat cu peisaj de vis.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cheia, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.