Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 52.500

Teren Rasnov, zona Cheile Rasnoavei

Vanzare Intravilan S. : 2100 mp Periferie 25 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Cheia

Detalii imobil: Cu o deviere de cateva sute de metri din DN73A (Rasnov- Paraul Rece), in apropiere de rezervatia naturala Cheile Rasnoavei, la liziera padurii, se vinde un teren intravilan de 2100 mp destinat pentru constructii case de vacanta, pensiuni sau ferma agro turistica, la pret de 25 euro/mp usor neg. Fiind o alegere ideala pentru persoane intreprinzatoare, merita vazut.

Detalii zona: Teren situat in mijlocul naturii, la poalele muntelui, la 8 km de statiunea turistica Rasnov si 18 km de Poiana Brasov, zona de munte cautata si indragita de turisti datorita aerului curat si peisajelor spectaculoase.

Utilitati: Curent si apa in apropiere.

Avantaje: Este teren intravilan in statiunea turistica Rasnov, oportunitate de afaceri.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cheia, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.