Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 24.000

Teren Rasnov de vanzare, Cheile Rasnoavei

Vanzare Extravilan S. : 1200 mp Cheia 20 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Cheia

Detalii imobil: Teren Rasnov de vanzare, zona Cheile Rasnoavei, suprafata 1200 mp cu front stradal 30 m, teren situat in zona foarte cautata de turisti datorita peisajului pe care il ofera Coltii Cheii, pret 20 e/mp.Este destinatia ideala pentru cei ce iubesc muntele , unde ,mangaiati de racoarea aerului curat si inconjurati de verdele crud al naturii pot admira panorama oferita de maretia muntilor Caraiman si Bucegi care inconjoara zona.

Detalii zona: Cheile Rasnoavei se distinge prin farmecul si naturaletea peisajului care inconjoara zona, o oaza de liniste, aer curat si verdeata. Aici se gaseste o moderna instalatie de tiroliana, alpinism, traversare pe corzi, bungee-jumping cu o inaltime de 137 m.

Utilitati: Curentul in apropiere, apa curgatoare la granita terenului.

Avantaje: Cel mai mare atu al terenului este pozitia extraordinara in cea mai spectaculoasa zona din Rasnov.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cheile Rasnoavei, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.