Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 60.000

Vanzare Teren Rasnov zona Cioabal, extravilan

Vanzare Extravilan S. : 10000 mp Periferie 6 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Cioabal

Detalii imobil: Vanzare teren Rasnov, zona Cioabal, extravilan faneata suprafata 10.000 mp cu front stradal 120 m, destinatie constructii case de vacanta si pensiuni, la aproximativ 200 m de viitoarea autostrada, pret 6 euro/mp.

Detalii zona: Teren in zona de munte cu multa vegetatie situat la iesirea din Rasnov spre Predeal, la 2 km de Cabana Cheia si aproximativ 8 km de Paraul Rece.

Utilitati: Curent in apropiere, apa prin foraj.

Avantaje: Ofera un peisaj extraordinar.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cioabal, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.