Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 89.600

De vanzare Teren Rasnov zona Glajerie, excelent

Vanzare Intravilan S. : 11200 mp Glajerie 8 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: De vanzare teren Rasnov, intravilan in cea mai frumoasa zona a Glajeriei, avand un relief variat cu o panorama deosebita la muntii Bucegi si Piatra Craiului, suprafata 11.200 mp cu front de 24 m, pretabil constructii case de vacanta sau pensiuni, cu doar 8 euro/mp.

Detalii zona: Zona superba de munte prin care se va face legatura intre Busteni si Rasnov, situata la 16 km de Poiana Brasov si 15 km de Bran.

Utilitati: Curent pe teren, apa prin forare.

Avantaje: Platou urmat de putina panta cu multa vegetatie, insorit toata ziua.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.