Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 81.000

De vanzareTeren Rasnov zona Glajerie, extravilan

Vanzare Extravilan S. : 9000 mp Glajerie 9 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: De vanzare teren extravilan Rasnov Glajerie spre Valea Velicanului, suprafata 9000 mp parcelabil , front stradal 230 m , pret 9 e/mp ,teren situat pe drumul spre pensiunea Poiana Velicanului, unde privirea se răsfata cu peisaje rupte din paradis.

Detalii zona: Zona marginasa a Glajeriei, cu multa vegetatie si relief variat, la 18 km de Poiana Brasov si 15 km de Bran.

Utilitati: Curent in apropiere, apa prin foraj.

Avantaje: Zona deosebita, liniste si aer curat.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.