Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 40.000

Teren Rasnov, zona Glajerie, intravilan

Vanzare Intravilan S. : 2500 mp Periferie 16 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: In valea Glajeriei din Rasnov, se vinde un lot de 2500 mp teren intravilan cu front stradal de 20 ml la drum asfaltat, cu parau in spatele terenului, langa Hanul Lupilor. Terenul este pretabil pentru oricare dintre optiuni: casa de vacanta, pensiune sau hotel, cu pretul de 16 euro/mp. Linistea locului si peisajul superb face atractiva aceasta oferta.

Detalii zona: Teren situat in zona deosebit de frumoasa, cu relief variat, la aproximativ 17 km de Poiana Brasov si 12 km de Bran.

Utilitati: Tabloul electric si racord la acesta pe loc (actualmente deconectat), apa prin foraj.

Avantaje: Prin aceasta zona se va face legatura intre Rasnov si Busteni.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.