Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 15.000

Teren Rasnov de vanzare, zona Glajerie, parcele

Vanzare Intravilan S. : 1000 mp Glajerie 15 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Teren Rasnov de vanzare, intravilan, zona Glajerie, PUZ, parcele de 1000 mp cu front stradal 42 m, respectiv 1145 mp cu front stradal 48 m, curent in apropiere, pret 15 e/mp. Terenul este situat intro zona destinata constructiilor de case vacanta si pensiuni, se poate obtine autorizatia de constructie.

Detalii zona: Zona in continua dezvoltare, prin care se va face legatura intre Rasnov si Busteni, zona cu potential ridicat situata la 12 km de Poiana Brasov, 15 km de Bran si 22 km de Predeal.

Utilitati: Curent in apropiere, in curand toate utilitatile.

Avantaje: Teren intravilan curti constructii, se obtine autorizatia si se intabuleaza constructia.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.