Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 53.400

De vanzare Teren Rasnov zona Mestecanis

Vanzare Extravilan S. : 17800 mp Periferie 3 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Mestecanis

Detalii imobil: De vanzare teren Rasnov, zona Mestecanis, extravilan faneata suprafata 17.800 mp cu front de 72 m. Terenul este intabulat si se vinde la pretul de 3 euro/mp.

Detalii zona: Teren situat in zona retrasa cu panorama deschisa catre muntii Bucegi, Piatra Craiului, Postavarul, la 15 km de Bran si Poiana Brasov.

Utilitati: Curent, apa prin foraj.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Mestecanis, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.