Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 232.000

Vand Teren Rasnov, Valea Velicanului din Glajerie

Vanzare Extravilan S. : 29000 mp Glajerie 8 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vand teren Rasnov Glajerie, zona Valea Velicanului, extravilan suprafata 29.000 mp cu front 150 m, pret 8 e/mp. Terenul este marginit de apa, situat in zona cu relief variat, ideal pentru casa de vacanta sau pensiune.

Detalii zona: Teren cu peisaj deosebit intro zona mai retrasa a Glajeriei unde stapaneste linistea si aerul curat cu multa vegetatie, la 16 km de Bran si 25 km de Predeal.

Utilitati: Curent in apropiere.

Avantaje: Terenul este situat in zona retrasa fara poluare.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.