Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 159.600

Teren Sohodol Bran, in zona inalta

Vanzare Intravilan S. : 6384 mp Periferie 25 €/mp

Detalii Teren de vanzare Bran zona Sohodol

Detalii imobil: Teren gradina in suprafata de 6384 mp se parceleaza in loturi de minim 2000 mp in vederea vanzarii. Situata in Sohodol , zona Reitesti, are o panorama deosebita catre castelul Bran, catre Bucegi si Piatra Craiului. Pomii fructiferi din gradina pot da culoare si linistea necesara celor ce-si edifica o casa de vacanta sau pensiune pe acest plai mioritic. Negocierea pretului se face dupa vizionare si porneste de la 25 euro/mp. Merita vazut.

Detalii zona: Zona de munte cu o panorama splendida spre Muntii Bucegi , Piatra Craiului cat si Magura Codlei, situata la aproximativ 1 km de Castelul Bran.

Utilitati: Dispune de curent trifazic, apa de la retea; gazul la aproximativ 200 m.

Avantaje: Teren pe platou inalt dar cu acces facil.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Sohodol, este usor NEGOCIABIL

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.