Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 657.000

De vanzare Teren superb in Rasnov Cheisoara

Vanzare Intravilan S. : 43800 mp Cheia 15 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Cheia

Detalii imobil: De vanzare teren Rasnov suprafata 43.800 mp cu front stradal de 110 m in frumoasa zona din Cheile Rasnoavei, langa ferma de cai Diana , cu Puz efectuat si aprobat pentru case de vacanta, la pretul de doar 15 euro/mp. La baza terenului trece un parau ce poate fi folosit inclusiv la crearea unei ferme piscicole (pastravarie).

Detalii zona: Terenul este situat pe drumul spre Cheisoara, unde sunt pensiuni si restaurantul Fulg de Nea, in apropierea viitoarei partii de schi ce va lega Poiana Brasov de Rasnov.

Utilitati: Curentul este in apropiere iar apa se obtine prin forare , pe teren exista si un izvor.

Avantaje: Drum existent pana la teren, zona extraordinara.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cheia, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.