Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 16.500

Vand Teren Tohanu Nou, 2 parcele alaturate

Vanzare Intravilan S. : 1100 mp Periferie 15 €/mp

Detalii Teren de vanzare Tohanu Nou zona Periferica

Detalii imobil: Vand Teren Tohanu Nou spre Sohodol, 1100 mp, front 18 m, disponibile la vanzare 2 parcele alaturate, pret 15 euro/mp. Inconjurat de un relief variat, peisajul iti ia respiratia din prima clipa, fiind o destinatie excelenta pentru petrecerea timpului liber.

Detalii zona: Teren situat in apropierea centrului de divertisment Wolf si la cateva minute distanta de vestitul castel Bran.

Utilitati: Curent, apa, gaz la 300 m.

Avantaje: Pret bun in zona superba.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Tohanu Nou, zona Periferica, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.