Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 89.100

Teren Tohanu Nou , 3300 mp intravilan

Vanzare Intravilan S. : 3300 mp Periferie 27 €/mp

Detalii Teren de vanzare Zarnesti zona Tohanu Nou

Detalii imobil: Teren Tohanu Nou Zarnesti, suprafata 3300 mp intravilan, cu front stradal de 19 m. Terenul este ideal pentru constructii case, vile, sau pensiune, avand o panorama deosebita, pret de vanzare 27 e/mp. Inconjurat de un relief variat, peisajul iti ia respiratia din prima clipa, fiind o destinatie excelenta pentru petrecerea timpului liber.

Detalii zona: Teren situat in apropierea centrului de divertisment Wolf si la cateva minute distanta de vestitul castel Bran.

Utilitati: Curent, apa, gaz la 40 m.

Avantaje: Acces facil in orice anotimp, panorama montana superba.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Zarnesti, zona Tohanu Nou, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.