Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 163.400

Teren Tohanu Nou, Zarnesti, front la DN

Vanzare Intravilan S. : 8600 mp Periferie 19 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Tohanu Nou zona periferica

Detalii imobil: La intrare in Tohanu Nou, dinspre Brasov, se vinde o suprafata de teren de 8600 mp la pret de 19 euro/mp. Situat in intravilanul localitatii, terenul este pretabil pentru constructia unui ansamblu rezidential, a unor vile si case de locuit. Se poate si parcela dar loturile vor avea pret de 21 euro/mp. Zona este linistita si are potential mare.

Detalii zona: Teren situat la intrare in Tohanul Nou, in zona aerisita, in apropiere de Bran.

Utilitati: Curent, apa, gaz.

Avantaje: Terenul are peisaj extraordinar, toate utilitatile.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Zarnesti, zona Tohanu Nou, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.