Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 52.900

Vand Teren Tohanu Nou, Bran, intravilan

Vanzare Intravilan S. : 2116 mp Central 25 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii teren de vanzare Tohanu Nou zona Bran

Detalii imobil: Vand teren intravilan in Tohanu Nou inainte de intrarea in Bran dinspre Rasnov, suprafata 2116 mp cu front de 34 m la drum de acces, pret 25 e/mp. Mai sunt disponibile inca doua loturi de aprox. 950 mp, pret de vanzare 30.000 euro. Terenul este amplasat intre Hotel Maridor si Dolce Vita, loc unde daca ai ajuns iti doresti sa revii cat mai curand.

Detalii zona: Zona aerisita, destinatie preferata de tot mai multi turisti pentru linistea si energia cu care se incarca dupa un sejur petrecut la munte, teren situat la 2 km de Castelul Bran si 16 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile sunt langa teren, este efectuat studiul geo, exista certificat urbanism.

Avantaje: Se pot obtine avizele si autorizatia de constructie, locatia apartinand de Zarnesti impozitele si taxele sunt mult mai mici decat in Bran.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Tohanu Nou, zona Bran, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.