Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 20.000

Vanzare Teren Vulcan Lacuri, parcele in PUZ

Vanzare Extravilan S. : 1000 mp Periferie 20 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Vulcan zona Lacuri

Detalii imobil: Vanzare Teren Vulcan, zona Lacuri, PUZ, parcele de 1000 mp cu front de 32 m fiecare, pret 20 euro/mp, constructii existente langa teren.

Detalii zona: Zona superba, in fata terenului sunt lacurile, iar in spate este liziera padurii, destinatie perfecta pentru recreere si petrecerea timpului liber.

Utilitati: curent in apropiere, peste drum, apa prin foraj.

Avantaje: Terenul este situat in zona superba, nepoluata.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Vulcan, zona Lacuri, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Alte oferte tentante in imprejurimi:

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.