Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Terenuri de vanzare la munte

Cuprins:

De ce sa cumperi teren la munte?

De ce sa colaborezi cu Unic Star?

Baza de date a agentiei noastre cuprinde loturi de teren intravilan de toate dimensiunile, de la cele de cateva sute de metri pentru construirea unei case de vacanta sau a unei locuinte permanente, pana la cele de cateva hectare dedicate constructiei de hoteluri sau pensiuni, dar si loturi de teren extravilan aflat in zone industriale ideale pentru fabrici sau sedii de firme. Colaboram cu vanzatori din zone cu un mare potential din Brasov, Poiana Brasov, Cristian, Codlea, Harman, Vulcan.

De ce sa cumperi teren la munte?

Pentru clientii care dispun de fonduri si au viziunea necesara, un teren in aceasta zona poate fi transformat usor intr-un potential de afacere de succes sau intr-o locuinta de vis, totul tine de tipul de teren si zona aleasa. Va propunem din bogata noastra baza de date ce cuprinde oferte din toate zonele cautate in judetul Brasov, variante pentru orice fel de idee v-ar putea indemna sa alegeti cumpararea unui teren la munte.

De la fabrici si sedii de firme, la locuinte de vacanta, pensiuni si hoteluri, terenurile din judetul Brasov sunt o investitie pentru viitor, iar Unic Star va sta la dispozitie pentru a va indruma pe calea cea mai scurta pentru a face primul pas in aceasta directie.

Construirea aeroportului si lucrul la autostrada insemna o explozie iminenta a unei zone care are deja un bogat potential turistic, industrial si de afaceri.

De ce sa colaborezi cu Unic Star?

Va punem la dispozitie experienta de aproape 10 ani in domeniul acestor tipuri de tranzactii pentru a incheia cel mai avantajos contract, la un pret corect si fara riscul unor probleme ce pot aparea atunci cand se achizitioneaza suprafete mari de teren fara a avea cunostintele necesare legate de proceduri legale si potentiale pericole.

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.