Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand apartament 2 camere Brasov, Astra

Vanzare Semidecomandat S.U. : 47 mp Periferie 1117 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Brasov zona Astra

Detalii imobil: Vand apartament 2 camere Brasov, zona Saturn, situat la etajul 4/10, bloc cu lift, semidecomandat, suprafata utila 44 mp plus 3 mp balcon inclus in sufragerie. Ca imbunatatiri beneficiaza de termopan, parchet fag, usa metalica intrare, blocul este izolat exterior, boxa de 5 mp si loc parcare. Este un apartament de mijloc, calduros, costurile cu utilitatile fiind minim. Se vinde mobilat partial la pretul de 52500 euro negociabil.

Detalii zona: Zona de blocuri in apropiere de supermarket-uri, Mc Donalds, spital, policlinici, etc.

Utilitati: Confortul termic il asigura 2 panouri radiante, eficiente, boiler pentru apa calda.

Avantaje: Zona buna, liniste.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Brasov, zona Astra, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.