Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand apartament 2 camere Rasnov, Florilor

Vanzare Decomandat S.U. : 49 mp Periferie 1040 €/mp

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Vand apartament 2 camere Rasnov, in Cartierul Florilor, compus din sufragerie, bucatarie, 1 dormitor, baie, hol spatios, balcon, si o compartimentare deosebita. Este situat la etajul 3 din 4, este decomandat si are suprafata utila de 49 mp. Modul in care a fost amenajat reflecta stilul si confortul unui apartament elegant cu finisaje de calitate, ofera o atmosfera calda si primitoare, cu mobila noua, moderna, Apartamentul este pe mijloc, izolat exterior, consumul cu incalzirea fiind redus, pret de vanzare 51.000 euro mobilat si utilat partial.
Clasa energetica A
Consumul total specific de energie primara 123.73
Indicele de emisii CO2 24
Consumul total specific de energie din surse regenerabile 0

Detalii zona: Apartamentul este situat intr-o zona pitoreasca, turistica, in apropiere de centre comerciale, transport in comun, parc, intr-un bloc curat si ingrijit, cu locatari seriosi.

Utilitati: Dispune de toate utilitatile, incalzire centrala proprie, contorizare separata.

Avantaje: Se poate achizitiona ca apartament de vacanta conceput pentru relaxare, dar si ca locuinta permanenta.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.