Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand apartament 2 camere Rasnov, Florilor

Vanzare Decomandat S.U. : 43 mp Periferie 837 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Vand Apartament 2 camere in Rasnov in cartierul Florilor, decomandat cu suprafata utila 43 mp, la etajul 4, izolatie acoperis realizata in 2018. Apartamentul este renovat si imbunatatit, in bloc termoizolat, podeaua este placata cu parchet laminat, dispune de tamplarie PVC, usa metalica intrare, balcon inchis, camara, debara, balcon, pret vanzare 36.000 euro usor negociabil.

Detalii zona: Cartier situat la iesire din Rasnov spre Brasov, banca, centre comerciale, statie transport in comun, after school, la 12 km de Brasov si Bran, 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Apartamentul beneficiaza de toate utilitatile, centrala proprie, termopan, usa metalica.

Avantaje: Este situat spre sud, insorit, calduros.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.