Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand apartament 3 camere Rasnov, Centru

Vanzare Decomandat S.U. : 80 mp Central 650 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Centru Nord

Detalii imobil: Vand apartament 3 camere in Rasnov , situat in Centru Nord, decomandat, suprafata utila 68 mp plus 12 mp balcon si terasa, situat la parter inalt. Apartamentul este amenajat modern, cu materiale de calitate superioara, beneficiaza de balcon inclus in sufragerie, terasa cu iesire din unul din dormitoare, beci de 20 mp, uscatorie,debara generoasa, este izolat exterior cu polistiren de 10 cm, parcare. Acest apartament, prin modul in care a fost amenajat, ofera o atmosfera calda si primitoare, pret de vanzare 52.000 euro.

Detalii zona: Cartier de blocuri tip vila in centrul orasului, cea mai buna zona, liniste, aproape de padure si de toate institutiile publice, centre comerciale, scoala, gradinita.

Utilitati: Toate utilitatile, centrala proprie.

Avantaje: Este o locuinta moderna ce asigura o viata decenta. Apartamentul este insorit si calduros, raport calitate pret excelent.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, Centru Nord, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.