Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand apartament 3 camere Rasnov, Florilor

Vanzare Semidecomandat S.U. : 68 mp Periferie 617 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Vand apartament 3 camere Rasnov, zona Florilor, compus din 2 dormitoare, sufragerie, bucatarie, 2 bai, debara, balcon spatios inchis in termopan. Apartamentul dispune de o suprafata utila de 68 mp, centrala proprie, termopan, usa metalica intrare, usi interioare noi, parchet masiv in camere,este situat la etajul 4, deasupra este acoperis din tabla, deci nu sunt probleme cu infiltratii de apa. Blocul este termoizolat, detine certificat energetic clasa C, pret de vanzare 42.000 euro.

Detalii zona: Zona este linistita, cu toate facilitatile: centre comerciale, banci, market Carrefour, aprozar, transport in comun, parcare, situata la 12 km de Poiana Brasov, 10 km de Bran, 12 km de Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile, centrala proprie.

Avantaje: Izolatie buna, certificat energetic clasa C.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.