Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand casa Rasnov, in cartier rezidential

Vanzare P+E S.U. : 100 mp Periferie 859 €/mp

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Primaverii

Detalii imobil: Vand casa Rasnov, in zona extraordinara, constructie noua cu spatii vitrate generoase, P+E, compusa din living cu bucatarie deschisa, 3 dormitoare, 2 bai, terasa la parter si balcon la etaj. Materialele folosite si finisajele sunt de calitate superioara, izolatia cladirii, compartimentarea, acoperisul, totul este la superlativ. Dispune de o suprafata utila de 100 mp, teren liber 50 mp, parcare proprie. Pret vanzare 85.900 euro.

Detalii zona: Casa este situata in cea mai cautata zona din statiune, in apropiere de padure, cu peisaj montan superb, La 10 km de Poiana Brasov si Bran, 12 km de Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, canal, incalzire centrala bransata la gaz.

Avantaje: Se poate achizitiona cu credit bancar.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Primaverii, este FIX

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.